lag when posting, causing double taps ??

Questions regarding any FSN board problems. This is NOT a firearms "help" forum.
Post Reply
User avatar
rentprop1
Posts: 670
Joined: Wed Jul 18, 2018 5:05 pm
Location: West Central FL
Contact:

lag when posting, causing double taps ??

Post by rentprop1 » Mon Nov 25, 2019 11:22 am

anyone else notice when you submit a post, the lag, if you wait it times out, if you sit submit more than one you get a double tap ??

Captain Steinbrenner
Posts: 125
Joined: Tue Jul 24, 2018 10:28 pm

Post by Captain Steinbrenner » Mon Nov 25, 2019 7:14 pm

You impatient bish....


Sent from my iPhone using Tapatalk

TonyR
Moderator
Posts: 115
Joined: Wed Jul 18, 2018 3:57 pm
Location: W.Volusia

Post by TonyR » Mon Nov 25, 2019 7:51 pm

Same thing has been happening for me also. Any doubletaps I'll delete as I find them.
Never pick a fight with an ol' man,he'll just kill ya .....

User avatar
Legio
Site Admin
Posts: 233
Joined: Wed Jul 18, 2018 2:14 pm

Post by Legio » Tue Nov 26, 2019 2:23 am

Anybody can point out when it started ?
French by birth, American by choice!

TC6969
Posts: 452
Joined: Wed Jul 18, 2018 2:40 pm
Location: Wimauma

Post by TC6969 » Tue Nov 26, 2019 9:35 am

Legio wrote:
Tue Nov 26, 2019 2:23 am
Anybody can point out when it started ?
I signed on over the weekend and got that page that comes up when our certificate expires and it seems it started right after that.

OSD
Posts: 66
Joined: Wed Jul 18, 2018 5:04 pm
Location: Pinellas Park

Post by OSD » Tue Nov 26, 2019 10:39 am

If you go down to the bottom of the main page and use the delete all cookies button it will when you sign back in reset with new up to date cookies. This will usually correct older messed up cookies causing problems from different updates that somehow got cookies to mix together instead of just replacing the older cookies.
Jim

TC6969
Posts: 452
Joined: Wed Jul 18, 2018 2:40 pm
Location: Wimauma

Post by TC6969 » Tue Nov 26, 2019 10:49 am

Testing OSD's theory.

EDIT: Post went through after a 28 second lag.

User avatar
Legio
Site Admin
Posts: 233
Joined: Wed Jul 18, 2018 2:14 pm

Post by Legio » Tue Nov 26, 2019 11:52 am

I think that it is a server problem. I am not going to wait for it to crash. I have a solid backup from this morning. I am going to setup a zone on my European server, but it is not an long term option as I do not own the server and it can go away anytime.

I'll come back with solutions for a more permanent option. This will cost a little. Get you checkbooks ready.
French by birth, American by choice!

Post Reply